3 Elemente din public speaking pe care le poți folosi cu succes în prezentări de business:

Amalia Sterescu \ 3 Elemente din public speaking pe care le poți folosi cu succes în prezentări de business:

De multe ori simt nevoia să fac distincția dintre prezentări de business și public speaking pentru că da, din punctul meu de vedere sunt câteva diferențe notabile între cele două. Iată mai jos trei elemente din public speaking pe care le poți folosi cu succes în prezentări de business:


💡 În business presentations mai întâi îți pregătești slide-urile și apoi discursul pe fiecare slide, în public speaking e invers! Încearcă să-ți clarifici de la început care e obiectivul tău, ce mesaje cheie vrei să transmiți și apoi asezonează asta cu cifre, povești și mai ales imagini sugestive!
💡 Nu începe cu ”Buna ziua, mă numesc X și azi am să vă vorbesc despre…” nu vrei să fii comun, vrei să fii memorabil și pentru asta ai nevoie de o introducere care să capteze cu adevărat audiența, de exemplu o întrebare retorică ori un exercițiu de imaginație!
💡 Storytelling – adulții învață prin povești, se conectează la subiect prin povești. Alege din logul tău personal de povești cea mai potrivită poveste. Uneori poveștile despre eșec cu lecții aferente, au mai mult impact!Pentru mai multe informații utile pe acest subiect te poți înscrie și tu la Mastering Public Speaking Online! Mult succes!

Data articol: 8 septembrie 2020
Leadership
Leadership

cu Amalia Sterescu

© 2024 Amalia Sterescu Designed by: Live Design