Public speaking: Evită erorile pe care le fac profesioniștii în pregătirea & livrarea unei prezentări importante!

Amalia Sterescu \ Public speaking: Evită erorile pe care le fac profesioniștii în pregătirea & livrarea unei prezentări importante!

Știți care sunt cele mai frecvente erori pe care le fac profesioniștii atunci când trebuie să susțină un discurs sau o prezentare importantă?

Din experiența mea de Public Speaking Coach, iată topul celor mai frecvente erori:

👎 Evitarea: orice devine mai important în agenda ta decât să devii speaker pe agenda evenimentului respectiv..
👎 Lipsa de pregătire: doar 1-2h cu o zi înainte de eveniment nu sunt suficiente!
👎 Structură neclară: când structura ta nu mai are logică, mintea participanților zboară la urgențe, planuri de vacanță etc.
👎 Fără povești relevante, doar cifre/grafice/info: chiar dacă lucrezi într-un mediu mai formal, nu ignora puterea poveștilor din spatele cifrelor!
👎 Discurs dominant strategic/abstract ori doar tactic – trebuie să te plimbi cu grație pe scara abstracțiilor pentru a oferi imaginea de ansamblu!
👎 Limbaj non-verbal defectuos: erori de postură, gesturi, ticuri etc.
👎 Încheiere fără impact! Știi care e cea mai slabă încheiere pe care o poți face în discursul sau prezentarea ta?

Înscrie-te la Mastering Public Speaking cu Amalia Sterescu și îți voi împărtăși câteva tehnici practice care te pot transforma într-un speaker încrezător și memorabil!

În ultimii 11 ani am dezvoltat o metodă de pregătire în public speaking care te ajută să ai impact indiferent de miză și context! Nu voi vorbi din cărți, ci din experiența mea practică ca speaker local și international! Nu voi avea un monolog, îți voi da șansa să exersezi în fața publicului de minimum 3 ori pe toată durata sesiunii, într-un cadru informal în care te vei simți în siguranță!

Te aștept cu drag la Mastering Public Speaking sǎ împǎrtǎşim emoții, poveşti de succes, informații utile, idei ce meritǎ a fi verbalizate!

Îndrăznește!
Amalia Sterescu

Data articol: 29 februarie 2024
Leadership
Leadership

cu Amalia Sterescu

© 2024 Amalia Sterescu Designed by: Live Design