Contact

Coaching 1:1

Amalia Sterescu - Your next level coach

De ce coaching 1:1?

Pentru că de multe ori tumultul zilnic ne împiedică să ne concentrăm pe ceea ce e cu adevărat important pentru evoluția noastră profesională și atunci avem nevoie de suportul unui profesionist care să ne ajute să accelerăm evoluția noastră în carieră, concentrandu-ne pe procesele și acțiunile care pot face diferența!

Alteori simțim că ne-am abătut de la drumul nostru, nemulțumirea sau dorința de schimbare pe care le resimțim în carieră sunt semne că tranziția ne dă târcoale. Uneori ne e clară noua direcție – alteori avem nevoie de suportul unui profesionist experimentat care să ne ghideze în necunoscutul tranziției.

De multe ori ne propunem să fim lideri mai buni pentru echipele noastre, pentru business-ul pe care îl conducem și avem nevoie de inspirație și motivare, avem nevoie să ne regăsim acea resursă disponibilă care să ne dea un sfat în situații de criză sau în situații ce se pot transforma în reale oportunități.

Fie că vorbim de tranziții în carieră, accelerarea evoluției tale pe verticală sau orizontala unei organizații, fie că vorbim de dezvoltarea ta ca lider ori o mai bună vizibilitate în organizație, industrie sau comunitate – personal te pot ghida cu succes în acest demers! Programează-ți o sesiune pilot și hai să creionăm împreună drumul tău spre nivelul următor!

Înscriere

Înscrie-te ca persoană fizică

Înscrie-te ca firmă

Recomandările Amaliei

Mastering
Public Speaking

detalii și înscriere

Managers Bootcamp

detalii și înscriere

Managementul brandului personal

detalii și înscriere

Networking strategic

detalii și înscriere

Digital Leadership

detalii și înscriere

Managementul tranziției în carieră

detalii și înscriere

Am colaborat cu succes

Voicu Oprean
Voicu Oprean Owner, CEO AROBS Transilvania Software
Genoveva Hossu
Genoveva Hossu- Owner and Creative Director- INGENO
Gabriel Pralea
Gabriel Pralea - BCR Regional Director
Ana-Maria Bajan
Ana Maria Bajan - Marketing, Business Development, PR executive Director la Caroli Foods Group
Andrei Ursuleanu
Andrei Ursuleanu- Sales Director ThinkDigital Romania

Ce spun cursanții

Coaching-ul pe zona de  leadership realizat alături de Amalia m-a ajutat să am o clarificare a strategiei de expansiune a companiei locale. În plus, un lucru foarte important, a fost conștientizarea competențelor pe care le are echipa pe care o conduc și a potențialului său. Acest lucru a avut un impact pozitiv în modul în care am gandit dezvoltarea organizației, punându-ne în valoare mai mult  printr-un efort conștient de team branding. Exemplul personal al coach-ului a avut, de asemenea, un impact major deoarece am conștientizat oportunitățile în carieră în cadrul companiei și am putut elabora un plan de acțiuni în acest sens.

Paula Tibre – General Manager, Betfair Romania, coaching pe leadership tranzitie in cariera pe verticala in organizatie

Momentul în care m-am îndreptat către Amalia a fost cel în care am realizat că trebuie să ating un obiectiv critic pentru mine în carieră, acordând mai multă atenție unor zone de dezvoltare personală si profesională. Urmând programul de “coaching” și dezvoltare personală propus de Amalia am avut capabilitatea să creionez o strategie în acest sens, un plan de dezvoltare a brandului personal atât în interiorul, cât și în exteriorul organizației, dar și un plan de dezvoltare al unor competențe care să mă ajute să joc cu success în rolul la care aspiram. În programul urmat, am apreciat creativitatea și consecvența Amaliei în a mă ghida în procesul meu de tranziție la nivelul următor.

Ciprian Gavriliu - Tax Partner, Deloitte Romania

Am plecat la acest drum și am ales un program de team coaching management pentru echipa de HR în urma rezultatelor unui “engajement survey” care ne arătau că angajații și managerii lor se așteaptau ca HR-ul să le construiască planuri de carieră personale și să îi dezvolte profesional. Cum putea echipa HR să schimbe această atitudine? Prin a înțelege în primul rând ea ce înseamnă cariera.

Ce am obținut a fost mai mult de atât! Am aflat că sunt oameni care vor doar un job, și nu o carieră în special; am aflat că planul de carieră este un obiectiv personal asumat în totatlitate, am aflat cum poate echipa de HR și cea de management să faciliteaze o discuție asupra unui plan de carieră și am aflat despre impactul brandului personal în dezvoltarea unei cariere. La final, pot spune că a fost un program plin de revelații pe care Echipa DRiVTM l-a luat și l-a aplicat în organizație.

Simona Scutaru – Director Resurse Umane DRiV

Comunitate
Intră în comunitate!
Fă-ți cont gratuit!
1 unic
Conținut dedicat
strict acestei comunități
2 gratuit
Materiale gratuite sau contra cost pentru dezvoltarea ta sau a echipei tale
3 variat
Articole, ebooks, materiale video, mini traininguri

Contul de membru al comunității Amalia Sterescu îți oferă acces exclusiv la resurse profesionale special create.

Vreau cont gratuit
Azi ai făcut ceva pentru visul tău?
Abonare la newsletter
© 2021 Amalia Sterescu Politica de confidențialitate Politică privind Cookies Harta site Designed by: Live Design