Contact

Digital Leadership

Data: (preînscrieri), București.

În cadrul unei organizații ”digital” nu mai este doar apanajul departamentului de Marketing sau IT, digital devine parte din strategia fiecărui leader indiferent de aria în care operează.

Digital Leadership este un program de o zi care prezintă cele mai noi tendințe la nivel global în arii critice precum:

  1. Clienți
  2. Competiție
  3. Big Data
  4. Inovație
  5. Oferta/value proposition

și modul în care fiecare din aceste arii este impactată de transformarea digitală cu exemple specifice.

Digital Leadership  subliniază modul în care rolul leaderilor în organizații se schimbă datorită transformării digitale și maniera în care aceștia trebuie să opereze pentru a se uita la tehnologie nu în sensul de ”cum ne va ajuta aceasta să ne desfășurăm activitatea în business-ul curent” ci cum ne vom folosi de tehnologie pentru a descoperi noi oportunități pentru business-ul nostru, pentru a intra pe noi piețe, pentru a schimba ce clienți targetăm și care e valoarea pe care le-o oferim mai nou.

Programul își propune să ofere participanților nu numai informații de ultimă oră legate de transformarea digitală a organizației în ariile cheie mai susmenționate dar ajută participanții prin exerciții practice să-și creioneze strategii de transformare digitală a organizației, structura potrivită de leadership în noul context sau seturi de competențe menite să sprijine transformarea digitală a organizației și implementarea unei noi mentalități la nivel organizational.

Programul este recomandat:

Programul este facilitat de Amalia Sterescu – Leadership Consultant, Personal Branding Strategist și Public Speaking Coach. Amalia Sterescu este  fondatoarea  Outsourcingadvisors.ro, Publicspeakingschool.ro și a  Brandingyou.ro – programul se bazează pe cunoștințele dobândite în practica sa de consultanță și în cadrul programului Digital Transformation urmat în cadrul Columbia Business School.

Tarif:

Înscriere

Înscrie-te ca persoană fizică
Înscrie-te ca firmă
Rezerv drept cadou

Subscribers corner

Progresul tău în carieră

accesează resurse

Leadership

accesează resurse

Balanță viață profesională / Viață personală

accesează resurse

Public speaking

accesează resurse

Networking strategic

accesează resurse

Wellbeing

accesează resurse
Abonează-te gratuit!
Azi ai făcut ceva pentru visul tău?
© 2019 Amalia Sterescu Politica de confidențialitate Politică privind Cookies Harta site Designed by: Live Design